Vineri

      SV

Stae Vingaard

Vineri

Bygningen af det nye vineri, samt lager startede i efteråret 2011, og stod på henover vinteren, inden det var færdigt i foråret 2012.

Hele processen omkring selve byggeriet, har været utrolig spændende og ikke mindst udfordrende, da pladsen er trang og der er bygget i to plan.. Pladsen er udnyttet til hver en cm, og samtidig er det hele meget rengøringsvenligt, da hygiejnen bliver en stor faktor i, at lave den vin som vi ønsker..! Så alle planer har løbende måttet tænkes igennem igen og igen, samt ændres utallige gange, da vineriet jo skal fungere optimalt i det fremtidige arbejde.

Den løbende proces med flere ændringer, udmøntede sig da også i, at det færdige vineri, klart kom til og overgå alle de forventninger, vi overhovedet kunne komme i tanke om, da byggeriet blev startet op..

Samtidig har der været en tæt dialog med Fødevare Region Nord, omkring valget af materialer og indretning.. Det hele betød så, at vineriet blev godkendt i efteråret 2012, og vi fik den første glade smiley.

I løbet af 2013, udvidede vi med en tilbygning, som giver ekstra plads til lager, men også kan bruges til høsten, og når der afholdes vinsmagninger..